Zásady zpracování osobních údajů dle GDPR

  • Lektor

  • Popis

    Lektor: Mgr. Josef Tulis

  • Místo konání

  • Region:
    Vysočina
  • Adresa:
    Žďár nad Sázavou
  • Termín

  • Doba trvání:
    1 den
  • Cena *

  • Cena:
    2800 Kč + 21% DPH
  • Popis ceny:
    2800 Kč + 21% DPH

Popis kurzu Zásady zpracování osobních údajů dle GDPR

Pro koho je kurz přínosný?
Kurz je určen pro všechny, kteří se chtějí seznámit s nařízením evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (GDPR), zejména pro pracovníky malých a středních podniků, kteří odpovídají za nakládání s osobními údaji zaměstnanců společnosti či jejích klientů.

Na co se ve vzdělávacím kurzu zaměříme?
Zásady zpracování osobních údajů podle GDPR, představení nových institutů, povinností správců a jejich realizování v praxi. 

Po absolvování semináře účastník obdrží OSVĚDČENÍ o účasti.

Nevyhovují Vám termíny školení? Potřebujete vyškolit více zaměstnanců? Nebo chcete přizpůsobit program vzdělávacího školení na míru, aby odpovídal potřebám Vaší organizace? Na základě Vašich požadavků připravíme školení ve firmě.


ORGANIZAČNÍ POKYNY A PROGRAM
Prezence posluchačů: 8.30 - 9.00 hod.      

Program: 9.00 až 15.00 hod.

  • Úvod do GDPR (představení novinek, vymezení pojmů, srovnání úprav, nejdůležitější instituty)
  • Zásady zpracování osobních údajů (zákonnost, transparentnost, bezpečnost, ...)
  • Povinnosti a odpovědnost správce a zpracovatele
  • Realizace v praxi (audity, dokumentace, zabezpečení)

 

 

Objednat účast na kurzu - Zásady zpracování osobních údajů dle GDPR
Máte-li dotaz kontaktujte dodavatele kurzu.
Jméno:
Společnost:
Pozice ve firmě:
Text:
Počet účastníků (číslo):
E-mail:
Telefon:
Tato objednávka se Vám přičte do klubu Educity
Pokud ještě nemáte klubovou kartu, zaregistrujte se zde a kartu Vám zašleme zdarma.
Číslo Vaší klubové karty:
  
Ulice:
Město:
IČ:
PSČ:
DIČ:
Kontrola proti spamu. Kolik je osm a jedna ? Součet zapište číslicemi.

Vyplněním formuláře poskytuji správci webu společnosti IVITERA a.s., Kafkova 16, 160 00 Praha, souhlas se zpracováním svých osobních údajů v nezbytném rozsahu za účelem zaslání vyžádané informace o nabídce vzdělávacích akcí společností IVITERA a.s. a pro zpřístupnění těchto údajů k zaslání vyžádané informace vhodným vzdělávacím společnostem. To vše v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Souhlas poskytuji dobrovolně na dobu neurčitou. Zároveň prohlašuji, že mnou uvedené údaje jsou pravdivé. Souhlas může být kdykoli odvolán.

Správce prohlašuje, že bude zpracovávat údaje v souladu s platnou právní úpravou a pouze k účelům, ke kterým mu byl poskytnut souhlas.

Odesláním formuláře souhlasím s obchodními podmínkami

*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace