Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Základy HACCP a hygienické minimum

kurz

Základní info

Grafické modulové schéma v oblasti potravin naleznete 

zde.

Komu je kurz určen?

Pracovníkům potravinářských firem a stravovacích služeb všech typů.

Kurz je vhodný pro řadové pracovníky a odpovědné osoby pro základní seznámení.

Co Vám kurz přinese?

Základní seznámení s principem systému kritických kontrolních bodů.

Pochopení významu a orientaci v související legislativě.

Znalost používaných odborných termínů.

Požadavky na vzdělání:

Nejsou stanoveny.

Doporučené předchozí absolvování kurzů:

Není.

Obsah kurzu:

  • cíle a význam systému HACCP
  • legislativa k systému HACCP
  • definice pojmů v rámci systému HACCP - sedm základních myšlenek systému HACCP, definice jednotlivých pojmů.
  • správná výrobní praxe, provozní hygiena jako základ systému HACCP

 

Doba trvání kurzu:

1 den

Odborný garant:

Ing. Eva Linhartová

Metody výuky:

Výklad

Forma ukončení:

Účastník při splnění 80 % docházky a úspěšného zvládnutí závěrečného testu obdrží osvědčení o absolvování kurzu.

Doporučení:

Kurz je doporučen držitelům personálních certifikátů k recertifikaci.

Bližší informace:

Jana Kvapilová, tel.: +420 221 082 231

kvapilova@csq.cz

 

Základy HACCP a hygienické minimum

Vybraný termín:

16.10.2017  Praha

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.