Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Systémy bezpečnosti potravin pro pokročilé – standardy BRC, IFS

Základní info

Cíle kurzu

Cílem semináře je prohloubit vaše znalosti v oblasti systémů bezpečnosti potravin (především standardů BRC, IFS).

Budou probrány novinky, aktuální přístupy a nejčastější chyby při plnění požadavků standardů BRC a IFS.

Určeno pro

Seminář je určen pro pracovníky společností se zavedeným systémem bezpečnosti potravin podle některé z norem. Zejména pak pro pracovníky zodpovědné za kvalitu, hygienu a vývoj, pro vedoucí a členy týmu HACCP a pro interní auditory.

Obsah kurzu

• úvod do systémů,
• základní požadavky standardů BRC a IFS, včetně novinek (odpovědnost vrcholového vedení, systém řízení bezpečnosti a kvality, řízení zdrojů, výrobní proces, měření, analýzy, zlepšování, obrana potravin, externí inspekce),
• hlavní změny standardu BRC verze 7 a IFS verze 6 (nové a změněné požadavky).

Dotazy a diskuze.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.

Systémy bezpečnosti potravin pro pokročilé – standardy BRC, IFS

Vybraný termín:

25.10.2018  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a devět ? Součet zapište číslicemi.