Systém HACCP v potravinářských provozech pro pokročilé

Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde
  • Lektor

  • Popis
    Ing. Lucie Janotová, Ph.D. - lektorka a poradkyně
  • Místo konání

  • Region:
    Praha
  • Adresa:
    SMOSK (K Centrum), Senovážné náměstí 23, 110 00 PRAHA 1 - Nové Město
  • Termín

Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Popis kurzu Systém HACCP v potravinářských provozech pro pokročilé

Cíle kurzu

Cílem semináře je prohloubit vaše znalosti v požadavcích na zajišťování bezpečnosti potravin, v problematice systému HACCP.

Budou probrány jednotlivé principy systému HACCP, postupy udržování efektivního systému.

Získáte informace z oblasti mikrobiologie a informace o nejčastějších chybách při udržování systému HACCP.

Určeno pro

Seminář je určen pro pracovníky, kteří jsou zodpovědní za bezpečnost potravin. Zejména pak pro vedoucí pracovníky, stávající i nové členy týmu HACCP.

Obsah kurzu

• přehled potravinářské legislativy,
• mikrobiologie potravin,
• nebezpečí z potravin,
• souhrn základních principů systému HACCP (praktické využití),
• struktura systému HACCP (postup zavádění),
• ověřování systému,
• zacházení s potenciálně nebezpečnými potravinami.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.
Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Kontaktovat firmu - 1. VOX a.s.

Váš email:
Váš dotaz:
Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a pět ? Součet zapište číslicemi.

Dodavatel veřejného kurzu

1. VOX a.s.

Prosíme zmiňte EduCity
při kontaktování dodavatele

Adresa

Senovážné náměstí 978/23, 110 00 Praha 1

Kontakty


*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace