Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Praktická tvorba jídelníčku

kurz

Základní info

Tento seminář je určen pro všechny, kteří mají teoretické znalosti o výživě a chtějí se naučit prakticky spočítat, sestavit a naplánovat individuální jídelníček.

Co se na semináři dozvíte:
Praktická tvorba jídelníčku
Dozvíte se, jak správně propočítat jídelníček. Jak nastavit množství Energie, Bílkovin, Tuků a Sacharidů. Proč je důležitý bazální metabolismus a jak jej zjistit. Jak určit ideální hmotnost přesněji než podle BMI (Know-how NutriCentrum). Pro koho doporučit jídelníček redukční, racionální, manažerský a rozdíly mezi nimi. Jaké potraviny volit, jak je správně načasovat, co s pitným režimem a kdy řešit výživu pro sportovce. Také si vysvětlíme, jaký je rozdíl mezi sestavováním jídelníčku pro prevenci civilizačních onemocnění a rozdíl mezi běžným nastavením a sestavením jídelníčku a jídelníčku podle metabolického typu dle DNA EuroGeen.

Propojení teorie a praxe:
Využijte více než 8 let našich praktických zkušeností práce s klienty.
Můžete se na cokoliv zeptat.

Pro koho je kurz vhodný:
Nástavbový kurz Praktická tvorba jídelníčku je vhodný pro výživové poradce, fitness trenéry, kouče a poradce zdravého životního stylu (Lifestyle), dietology, nutriční terapeuty, zdravotní sestry, nutriční specialisty, fyzioterapeuty, maséry, pro všechny, kteří mají znalosti o výživě, ale nepracují s individuálními jídelníčky a chtějí vědět, jak správně sestavit stravovací plán klientům, sobě nebo své rodině ať již v případě hubnutí nebo jen pro zdravou životosprávu.

Zakončení kurzu:
Kurz je zakončen certifikátem.

Praktická tvorba jídelníčku

Vybraný termín:

16.7.2017  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena
1 800 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.