Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců ve světle nových EU předpisů

Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde
  • Lektor

  • Popis
    JUDr. Jaroslav Škubal - advokát České advokátní komory, od roku 2006 působí jako usazený euroadvokát také na Slovensku. Spolupracuje s advokátní kanceláří PRK Partners, kde v současné době vede pracovněprávní oddělení v Praze a Bratislavě. V rámci advokátní praxe se věnuje mimo jiné přípravě smluvní dokumentace pro zaměstnance včetně top manažerů, řešení postupu při propouštění zaměstnanců a restrukturalizacích, nakládání s osobními údaji zaměstnanců nebo vysílání zaměstnanců.
  • Místo konání

  • Region:
    Praha
  • Adresa:
    budova ČS VTS, Novotného lávka 5, Praha 1
Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Popis kurzu Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců ve světle nových EU předpisů

Seminář se zaměří zejména na následující okruhy:
* 1. Úvod do problematiky nakládání s osobními údaji zaměstnanců
- zhodnocení právní úpravy v ČR
- provádění kontrol Úřadem pro ochranu osobních údajů
- rizika porušení zákona
* 2. Výklad úpravy zákona o ochraně osobních údajů
- základní principy zákona o ochraně osobních údajů
- informační povinnost vůči zaměstnancům, potřeba jejich souhlasu
- informační povinnost vůči Úřadu pro ochranu osobních údajů (registrace)
- povinnost zabezpečit osobní údaje
- 3. Praktické nakládání s údaji zaměstnanců - typické případy zpracování údajů zaměstnanců
- nakládání s životopisy zájemců o práci (v průběhu výběrového řízení a po jeho skončení)
- vedení osobního spisu zaměstnance
- používání fotografií zaměstnanců (internet/intranet, zaměstnanecké průkazy)
- implementace whisteblowing policy
- monitoring zaměstnanců – monitoring emailů, použití internetu, kamerové systémy, nahrávání telefonních hovorů, GPS ve služebních autech
- předávání osobních údajů do cizích zemí
- uchovávání osobních údajů po skončení pracovního poměru
* 4. Závěr a diskuse
Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Kontaktovat firmu - Agentura BOVA - Nakladatelství POLYGON

Váš email:
Váš dotaz:
Kontrola proti spamu. Kolik je osm a deset ? Součet zapište číslicemi.

Dodavatel veřejného kurzu

Agentura BOVA - Nakladatelství POLYGON

Prosíme zmiňte EduCity
při kontaktování dodavatele

Adresa

Platónova 11, 143 00 Praha 4

Kontakty


*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace