OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ – NOVÉ OBECNÉ NAŘÍZENÍ

Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde
  • Lektor

  • Popis
    JUDr. Jiří Žůrek - Úřad pro ochranu osobních údajů – ředitel odboru pro styk s veřejností
  • Místo konání

  • Region:
    Praha
  • Adresa:
    SMOSK (K Centrum), Senovážné náměstí 23, 110 00 PRAHA 1 - Nové Město
  • Termín

Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Popis kurzu OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ – NOVÉ OBECNÉ NAŘÍZENÍ

Cíle kurzu

Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů, které nahradí současný zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Již dnes je nutné se začít připravovat na účinnost tohoto nařízení, které se bude vztahovat na správce a zpracovatele osobních údajů a které přináší nové povinnosti a instituty.

Na semináři získáte informace, jak zpracovávat osobní údaje dnes za současné účinnosti zákona č. 101/2000 Sb. a jak od účinnosti nového nařízení. Důraz však bude kladen na informace o novém nařízení a tyto informace budou dávány do souvislostí s dnes účinným zákonem č. 101/2000 Sb.

Určeno pro

Seminář je určen zejména pro budoucí pověřence ochrany osobních údajů, jednatele či jiné zástupce správce atd., případně další osoby zodpovědné za dodržování podmínek zpracování osobních údajů ve společnosti (personalisté, marketéři atd.).

Obsah kurzu

OBECNÉ NAŘÍZENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ:
• působnost,
• definice,
• zásady zpracování osobních údajů,
• zákonnost zpracování, včetně aspektů souhlasu,
• práva subjektu údajů,
• povinnosti správce a zpracovatele,
• zabezpečení osobních údajů,
• ohlašování, resp. oznamování porušení zabezpečení,
• posouzení vlivu na ochranu osobních údajů,
• pověřenec pro ochranu osobních údajů,
• kodexy, osvědčení,
• postavení Úřadu.

Dotazy a diskuze.

Uvedené body budou probírány i ve vztahu k současným ustanovením zákona č. 101/2000 Sb.

Poznámka

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.
Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Kontaktovat firmu - 1. VOX a.s.

Váš email:
Váš dotaz:
Kontrola proti spamu. Kolik je šest a čtyři ? Součet zapište číslicemi.

Dodavatel veřejného kurzu

1. VOX a.s.

Prosíme zmiňte EduCity
při kontaktování dodavatele

Adresa

Senovážné náměstí 978/23, 110 00 Praha 1

Kontakty


*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace