Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Manažer a interní auditor HACCP

Základní info

Kurz je zaměřen zejména na znalosti právních předpisů v potravinářském průmyslu, a postupů auditování. Součástí kurzu jsou praktické ukázky auditování a fotodokumentace. Cílem kurzu je výcvik pracovníků, kteří provádějí interní audit HACCP.
Po absolvování kurzu účastník obdrží OSVĚDČENÍ o účasti.


ORGANIZAČNÍ POKYNY A PROGRAM
Prezence posluchačů 1. den: 8.30 - 9.00 hod.
1. den: 9.00 až 16.30 hod.

 

  • Systémy HACCP
  • Přehled legislativy v oblasti HACCP
  • Správná výrobní a hygienická praxe
  • Problematika genetiky modifikovaných organismů a alergenů
  • Fotodokumentace

2. den: 9.00 až 15.00 hod.

  • Základní právní předpisy vztahující se k potravinám
  • Úvod do auditování, terminologie auditu
  • Proces auditování
  • Audit krok za krokem
  • Záznamy z auditu
  • Příklady auditu v potravinářském průmyslu

Manažer a interní auditor HACCP

Vybraný termín:

4.5.2017  Praha

Cena
4 500 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a dvě ? Součet zapište číslicemi.