FKSP A SOCIÁLNÍ FONDY v roce 2017 - aktuální stav a novinky

Tento termín kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde
  • Lektor

  • Popis
    Martin ŠABO, specialista v oblasti FKSP, spoluautor vyhlášky o FKSP
  • Místo konání

  • Region:
    Praha
  • Adresa:
    učebna Studia W, 1. patro, Karlovo nám. 319/3, Praha 2
  • Termín

  • Doba trvání:
    1 den
  • Počet vyučovaných hodin:
    5
Tento termín kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Popis kurzu FKSP A SOCIÁLNÍ FONDY v roce 2017 - aktuální stav a novinky

Cíl:
Výklad vyhlášky č. 114/2002 Sb., o fondu kulturních a sociálních potřeb, a souvisejících právních předpisů pro účetní, odborové funkcionáře, ekonomy a další zájemce o tuto problematiku v organizačních složkách státu, příspěvkových organizacích, obcích, krajích atd.

Obsah:
* Používání fondů a jejich účel
* Tvorba fondů a zásady použití prostředků fondů
* Fondy dle specifikace: organizační složky státu, příspěvkové organizace, obce, kraje atd.
* Způsob čerpání fondů
* Zdaňování prostředků fondů daní z příjmů ze závislé činnosti a případné změny
* Odborové organizace a jejich spolurozhodování
* Co lze a nelze z fondů hradit
* Příspěvky na závodní stravování, rekreaci, kulturní a sportovní činnost, půjčky, odměny, pracovní a životní výročí atd.
* Vazba na související právní předpisy a jejich změny (např. zákoník práce)
* Odpovědi na dotazy
Tento termín kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Kontaktovat firmu - Studio W

Váš email:
Váš dotaz:
Kontrola proti spamu. Kolik je tři a tři ? Součet zapište číslicemi.

Dodavatel veřejného kurzu

Studio W

Prosíme zmiňte EduCity
při kontaktování dodavatele

Adresa

Na Hřebenkách 72, 150 00 Praha 5

Kontakty


*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace