Požární ochrana pro zaměstnance

  • Kurz na míru

  • ID akce:
    117033

Popis kurzu na míru Požární ochrana pro zaměstnance

Cílem tohoto kurzu je seznámit zaměstnance s předpisy k zajištění požární ochrany, požárním nebezpečím provozovaných činností, druhy dokumentace PO, používáním hasebních prostředků, nejčastějšími příčinami vzniku požáru, postupy při evakuaci atd.

Struktura kurzu:

Kurz se skládá z 15 témat výkladu s názornými animacemi a je doplněn souvisejícími právními předpisy s možností přímých vstupů z jednotlivých částí textu. Součástí kurzu je závěrečný test, jehož absolvování je nezbytnou podmínkou ukončení kurzu. Otázky v testu jsou generovány náhodně z databáze otázek s kurzem souvisejících.

Obsah kurzu:

Kurz je určen pro vstupní a periodická školení zaměstnanců. Pro informování o specifických podmínkách v organizaci je možné připravit kurz na míru "BOZP a PO - specifika organizace". Jednotlivé lekce obsahují následující témata:

1. Základní pravidla

2. Povinnosti zaměstnanců

3. Osobní pomoc

4. Věcná pomoc
5. Dokumentace PO
6. Školení
7. Kontrolní činnost
8. Nejčastější příčiny vzniku požáru
9. Zásady pro likvidaci požáru
10. Hasicí přístroje
11. Požární hydrant
12. Pokyny k evakuaci
13. Kontakty
14. Podmínky požární bezpečnosti
15. Upozornění

Systémové požadavky:

Pro spuštění kurzu je vyžadován internetový prohlížeč kompatibilní s prohlížečem MS Internet Explorer 4.1 SP1 a vyšší a komponenta Flash Player.

Další informace:

Veškerá multimédia ve výkladu využívají vektorovou grafiku (Flash Player) a komprimovaný text (ToolBook). Kurz je proto na jedné straně multimediální, na druhé straně velmi nenáročný na přenosy (optimalizováno pro standardní internetové připojení 64 Kb/s).

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.
Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci. Nebo použijte poptávkový formulář.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace