Požadavky a možnosti aplikace nového standardu ISO 22000

Kurz na míru

Základní info

Určeno pro

Manažery kvality a odpovědné pracovníky v potravinářském průmyslu, dodavatele obchodních řetězců, dále je určen všem organizacím, které mohou svými dodávkami ovlivnit bezpečnost potravin.


Cíle kurzu

Seznámit účastníky s normou ISO 22000, která specifikuje požadavky na systém řízení bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin přinést aktuální informace a praktické zkušenosti přednášejících se systémy v potravinářských firmách.

Program kurzu

  • Vysvětlení nové situace v oblasti certifikace v potravinářských dodavatelských prostředcích

  • Výklad struktury a požadavků standardu ISO 22000

  • Návaznost na další standardy v potravinářství – EFSIS, BRC, IF

  • Požadavky obchodních řetězců – v závislosti na aktuálním vývoji situace

  • Zavádění systémů řízení jakosti v potravinářství

Požadavky a možnosti aplikace nového standardu ISO 22000

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.