Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Hygienické minimum • problematika hygieny potravin a lidský faktor v potravinářských provozech

Základní info

pracovníky v provozovnách stravovacích služeb – hotely, restaurace, kuchyně, cukrárny, pekárny, hospody, stánky s občerstvením, učiliště, střední a vysoké školy, nemocnice, domovy důchodců, hospice, dětské domovy, věznice a podobně...

  • současná platná legislativa v oblasti potravinového práva
  • poslední novinky v legislativě (např. povinné označování alergenů)
  • provozní a osobní hygieny v provozovnách stravovacích služeb
  • HACCP
  • alimentární onemocnění – po pozřením kontaminované potravy či tekutiny • mezi nejznámější alimentární onemocnění v tomto smyslu patří salmonelóza, úplavice či listerióza, vstupní branou infekce je trávicí trakt, obdobně lze termín použít i při intoxikacích
  • ochrana a prevence u provozních stravovacích služeb před alimentárním onemocněním
  • diskuze • odpovědi na dotazy

Hygienické minimum • problematika hygieny potravin a lidský faktor v potravinářských provozech

Vybraný termín:

22.9.2015  Moravskoslezský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena
1 690 Kč

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je sedm a čtyři ? Součet zapište číslicemi.