Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Zpracování masa a výroba masných výrobků

kurz

Základní info

 

Pro koho je kurz určen

 

Všem, kteří chtějí získat nové poznatky ze zpracování masa a výroby masných výrobků, chtějí si rozšířit svoji kvalifikaci a odbornost.

 

Obsah kurzu

 

 

  • Produkce a spotřeba masa v ČR
  • Jakost masa a parametry jakosti, metody hodnocení jakosti, odchylky
  • Legislativa - právní předpisy ČR a EU
  • Jatečnictví (včetně zpeněžování)
  • Bourání masa
  • Chlazení a zmrazování masa
  • Suroviny a operace v masné výrobě
  • Solení a vaznost masa
  • Rozdělení masných výrobků
  • Trvanlivé masné výrobky
  • Vady masných výrobků
  • Balení masa a masných výrobků, obaly
  • Zpracování živočišných tuků

 

 

 

  • Praktická výroba tepelně opracovaných masných výrobků - vařeného výrobku, drobného masného výrobku, tyčového salámu aj.

 

 

Rozsah kurzu

2 dny - teoretická výuka (celkově 12 hodin teoretické výuky) - výuka v budově M2 (MENDELU, Ústav technologie potravin)
2 dny - výroba masných výrobků (celkově 12 hodin výuky v provozních laboratořích) - výuka v budově M2 (MENDELU, Ústav technologie potravin)

Zpracování masa a výroba masných výrobků

Vybraný termín:

9.9.2014 –  12.9.2014  Jihomoravský kraj

Cena
5 900 Kč + 0% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.