Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální.

Základy sommeliérství

kurz

Základní info

 

 

Pro koho je kurz určen

pro širokou veřejnost, pro zájemce o danou problematiku, milovníky vína

OBSAH:

  • poznání zásad při podávání vína, jeho příprava před podáváním

  • parametry servisu na degustace

  • snoubení pokrmů s jednotlivými druhy vín

  • historie révy vinné, základní odrůdy révy vinné v gastronomii

  • vinařské oblasti ve světě, druhy světových vín

  • praktické ukázky servírování vína

 

1. den - teoretická + praktická výuka výuka, ukázka sabráže - v areálu Mendelovy univerzity v Brně

2.den - návštěva Národního salonu vín ve Valticích s odborným výkladem

Základy sommeliérství

akreditace MŠMT (další vzdělávaní pedagogických pracovníků)
Vybraný termín:

29.9.2016 –  30.9.2016  Jihomoravský kraj

Cena
2 900 Kč + 0% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.