Příprava pokrmů studené kuchyně MSMT-28607/2014-1/702

kurz

Základní info

Kurz probíhá denní intenzivní výukou 8,00 - 15,30 hodin, celková hodinová dotace je 40 hodin, teoretické výuky a odborného výcviku. 
Teoretická výuka zahrnuje přípravu produktů běžné studené kuchyně, přípravu, úpravu a aranžování pokrmů pro slavnostní příležitosti. Výpočty množství jednotlivých surovin pro připravované pokrmy atd.. 

Po ukončení teoretické části a odborného výcviku probíhají zkoušky v rozsahu 5 hodin, na základě výsledku se vystavuje osvědčení o profesní kvalifikaci s celostátní platností. 

Po ukončení teoretické a praktické části probíhají zkoušky v rozsahu 5 hodin, na základě výsledku se vystavuje osvědčení o profesní kvalifikaci s celostátní platností. 

Profil absolventa: 

Zná volbu postupu práce včetně přejímky surovin. 
Umí normování pro připravované pokrmy. 
Umí připravit produkty běžné studení kuchyně. 
Umí připravit pokrmy studené kuchyně pro slavnostní příležitosti. 
Umí zpracovávat polotovary při výrobě studené kcuhyně. 
Umí obsluhovat technologická zařízení. 
Umí provádět sanitační činnosti. 
Zná dodržování bezp. předpisů a zásad bezpečnosti potravin 
Umí organizovat práci v provozu. 

Přihlášku je možno stáhnout z našich stránek (odkaz níže) a zaslat e-mailem na adresu endlicherova@ncm.cz , nebo poštou na adresu střediska.

Příprava pokrmů studené kuchyně MSMT-28607/2014-1/702

akreditace MŠMT (další vzdělávaní pedagogických pracovníků)
Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.