Příprava minutek MSMT-28608/2014-1/703

kurz

Základní info

Kurz probíhá denní intenzivní výukou 8,00 - 15,30 hodin, celková hodinová dotace je 40 hodin, teoretické výuky. 
Teoretická výuka zahrnuje volbu postupu práce, selekce potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů, sestavování jídelního lístku a sledu pokrmů, příprava minutkových pokrml a specialit v odborném výcviku. Úprava jatečního masa, drůbeže a ryb atd...

Po ukončení teoretické části probíhají zkoušky v rozsahu 3 hodin, na základě výsledku se vystavuje osvědčení o profesní kvalifikaci s celostátní platností. 

Po ukončení teoretické a praktické části probíhají zkoušky v rozsahu 3 hodin, na základě výsledku se vystavuje osvědčení o profesní kvalifikaci s celostátní platností. 

Profil absolventa: 

Zná volbu postupu práce včetně přejímky surovin. 
Umí normování pro připravované pokrmy. 
Zná a umí sestavit jídelní lístek. 
Umí připravit minutkové pokrmy dle receptur. 
Umí zpracování polotovarů v minutkové kuchyni. 
Umí nakládat s inventářem a skladovat potravinářské suroviny 
Umí obsluhovat technologická zařízení. 
Zná dodržování bezpečnostních předpisů a zásad bezpečnosti potravin 

Přihlášku je možno stáhnout z našich stránek (odkaz níže) a zaslat e-mailem na adresu endlicherova@ncm.cz , nebo poštou na adresu střediska.

Příprava minutek MSMT-28608/2014-1/703

akreditace MŠMT (další vzdělávaní pedagogických pracovníků)
Vybraný termín:

 Jihomoravský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu EduCity.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.