Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679

  • Lektor

  • Popis
    'Lektoři z firmy: ICT Pro s.r.o. - školení garantují zkušení profesionálové z praxe z týmu Strict Professionals'
  • Místo konání

  • Region:
    Jihomoravský kraj
  • Adresa:
    Sochorova 38, 616 00 Brno
  • Termín

  • Termín zahájení:
    22.6.2017
  • Termín ukončení:
    23.6.2017
  • Doba trvání:
    2 dny
  • Počet vyučovaných hodin:
    16
  • Cena *

  • Cena:
    10800 Kč + 21% DPH
  • Popis ceny:
    10800 Kč + DPH 21%

Popis kurzu Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679

Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), zkráceně GDPR, a požadavky na implementaci systémů ochrany dat dle této směrnice. Tento interdisciplinární kurz seznámí účastníky s požadavky základních zákonů a norem používaných pro tzv. „Data Management a Data Protection a také požadavky na technologie vyžadované dle směrnice GDPR (2016/679 /EC).
Kurz je zaměřen na odborníky z oblasti řízení ochrany dat, kteří mají zájem implementovat Data Management, ať už z hlediska systémového a procesního, tak i z hlediska technologického.
Tento dvoudenní intenzivní kurz vysvětlí účastníkům, jak je chápána vzájemná závislost systémových požadavků a IT, jak implementovat Ochranu dat ve specifických podmínkách jejich organizace.
Tento kurz poskytuje jedinečnou bázi znalostí, potřebných pro plné pochopení nových požadavků pro ochranu dat a pro seznámení se s praktickými přístupy při implementaci GDPR.
  • Definice a zdroje pro GDPR, základní rámec odpovědností
  • Definice a zdroje pro GDPR, základní rámec odpovědností
  • Role standardů a legislativy.
  • Základní terminologie v oblasti ochrany dat (DPO, DPIA, DLP, IDS)
  • Základní rozdíly mezi zákonem na ochranu os. údajů a novou směrnicí EU (GDPR).
  • Subjekty dat a jejich práva.
  • Souhlas se zpracováním osobních údajů a informační povinnost; jak upravit současné souhlasy a smluvní podmínky.
  • Princip odpovědnosti (accountability) a prokazování souladu s nařízením.
  • Požadavky na odpovědnost za dodržování GDPR – pověřenec pro ochranu osobních údajů (DPO), posuzování vlivu (DPIA).
  • Zabezpečení osobních údajů, oznamování bezpečnostních incidentů a jak upravit vnitřní procesy.
  • Vztahy se subdodavateli a dalšími subjekty – zpracovatelé a jiní správci, jak upravit smluvní podmínky.
  • Předávání osobních údajů do zahraničí a na co si při něm dát pozor.
  • GDPR a jeho vliv na změny procesů organizace.
  • GDPR a hodnocení a řízení rizik.
  • Důsledky GDPR pro IT infrastrukturu a jejich vliv na informační bezpečnost.
  • Příklady bezpečnostních opatření pro realizaci požadavků GDPR.
  • Monitoring a reporting z hlediska požadavků GDPR, oznamování bezpečnostních incidentů.
Je vhodné být obeznámen se zákonem na ochranu os. údajů (101/2000 Sb.) a znát definice a pojmy v ochraně dat.
Objednat účast na kurzu - Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679
Máte-li dotaz kontaktujte dodavatele kurzu.
Jméno:
Společnost:
Pozice ve firmě:
Text:
E-mail:
Telefon:
Tato objednávka se Vám přičte do klubu Educity
Pokud ještě nemáte klubovou kartu, zaregistrujte se zde a kartu Vám zašleme zdarma.
Číslo Vaší klubové karty:
  
Ulice:
Město:
IČ:
PSČ:
DIČ:
Kontrola proti spamu. Kolik je šest a pět ? Součet zapište číslicemi.

Vyplněním formuláře poskytuji správci webu společnosti IVITERA a.s., Kafkova 16, 160 00 Praha, souhlas se zpracováním svých osobních údajů v nezbytném rozsahu za účelem zaslání vyžádané informace o nabídce vzdělávacích akcí společností IVITERA a.s. a pro zpřístupnění těchto údajů k zaslání vyžádané informace vhodným vzdělávacím společnostem. To vše v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Souhlas poskytuji dobrovolně na dobu neurčitou. Zároveň prohlašuji, že mnou uvedené údaje jsou pravdivé. Souhlas může být kdykoli odvolán.

Správce prohlašuje, že bude zpracovávat údaje v souladu s platnou právní úpravou a pouze k účelům, ke kterým mu byl poskytnut souhlas.

Odesláním formuláře souhlasím s obchodními podmínkami

*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace