Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

Hygiena potravin a veřejného stravování, hygienické minimum pro pracovníky stravovacích služeb, předpisy a změny platné pro rok 2016

Základní info

pracovníky zařízení stravovacích služeb (hotely, restaurace, penziony poskytující snídaně, kiosky, závodní kuchyně a jídelny, školní kuchyně - střední a vysoké školy, domovy důchodců, dětské domovy, věznice, nemocnice apod.)

  • základní pojmy v hygieně potravin
  • Evropská legislativa – potravinové právo
  • národní legislativa
  • provozní a osobní hygiena
  • onemocnění z potravin – alimentární onemocnění
  • účastníci semináře obdrží pracovní podklady vypracované lektorem a "Osvědčení o účasti"
  • diskuze • odpovědi na dotazy

Hygiena potravin a veřejného stravování, hygienické minimum pro pracovníky stravovacích služeb, předpisy a změny platné pro rok 2016

Vybraný termín:

21.9.2016  Jihomoravský kraj Upřesnující informace k termínu

Cena
1 790 Kč

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a šest ? Součet zapište číslicemi.