Introduction to SQL: Adaptive Server Enterprise 15.7

Tento termín kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde
  • Lektor

  • Popis
    'Lektoři z firmy: ICT Pro s.r.o. - školení garantují zkušení profesionálové z praxe z týmu Strict Professionals'
  • Místo konání

  • Region:
    Praha
  • Adresa:
    V Olšinách 75, 100 00 Praha
  • Termín

  • Doba trvání:
    1 den
  • Počet vyučovaných hodin:
    8
Tento termín kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Popis kurzu Introduction to SQL: Adaptive Server Enterprise 15.7

Školení Introduction to SQL: Adaptive Server Enterprise 15.7 je zaměřeno na základy psaní databázových dotazů k získání, setřídění, úpravě a výpočítání výsledků nad daty spravovanými databázovým serverem Sybase Adaptive Server Enterprise 15.7. Během školení bude procvičována konstrukce a psaní jednoduchých i komplexnějších dotazů využitím standardů jak ANSI-89 a 92, tak Sybase Transact-SQL. Tento kurz nevyžaduje žádné předchozí zkušenosti s relačními databázemi.
  • Koncepce relačních databází
  • Koncepce relačních databází
  • Architektura klient/server
  • Jednoduché dotazy (dotazy pro získání všech dat z jedné dané tabulky)
  • Podmíněné dotazy (dotazy pro získání dat splňujících podmínku)
  • Agregační funkce (funkce pro jednoduché výpočty nad daty)
  • Joiny (spojení tabulek - dotazy pro získání dat z několika tabulek současně)
Tento termín kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde

Kontaktovat firmu - ICT Pro s.r.o.

Váš email:
Váš dotaz:
Kontrola proti spamu. Kolik je osm a pět ? Součet zapište číslicemi.

Dodavatel veřejného kurzu

ICT Pro s.r.o.

Prosíme zmiňte EduCity
při kontaktování dodavatele

Adresa

Sochorova 38, 616 00 Brno

Kontakty


*Objednávka kurzu či žádost o více informací je zaslána přímo dodavateli vzdělávání. Ceny kurzů bez slev na EduCity jsou stejné jako u dodavatelů. Uplatnění slev u LAST MINUTE a Akčních kurzů pouze při objednání přes EduCity.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace